csütörtök, június 1, 2023

Nem hagyta ki Hailie Deegan a szezon első forró napját

Date:

Share:

Hailie Deegan – édesapjához hasonlóan – imádja az extrém sportokat, így nem volt meglepő, hogy a strandszezon első napján már vízisízett.

- Advertisement -

Kezdődik a strandszezon, és két verseny között Hailie Deegan alkalmat – és legfőképp időt – talált arra, hogy hobbijainak hódoljon.

- Advertisement -

Aki követi a fiatal hölgyversenyző youtube csatornáját, az tudhatja, hogy nem fél kipróbálni új dolgokat, sőt extrém dolgokat – már ha a vízisízést az extrém sportok közé soroljuk.

Deegan a hétvégén egyébként ismét autóba fog ülni, hiszen a NASCAR Truck Series Texasba látogat, ahol az All-Star verseny betétfutamaként péntekről szombatra virradó éjszaka tartják majd az aktuális versenyt.

A 20 éves versenyző idei legjobb eredményét érte el múlt héten Kansasben, ahol 17. lett, de ezen mindenképp szeretne javítani majd Texasban.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.