back to top
kedd, április 30, 2024

Emlékhely készülne a NASCAR és az IndyCar legendás kommentátorának

Dátum:

Megosztás:

Aki a YouTube-on nézegetett már régebbi NASCAR és IndyCar videókat biztosan hallotta már Bob Jenkins legendás hangját.

- Reklám -

A néhai IndyCar és NASCAR kommentátor Bob Jenkins barátai összefogtak, hogy pénzt gyűjtsenek egy falfestményre, amelyet egy kétszintes épületre festenek a szülővárosában.

- Reklám -

A tavaly augusztusban agydaganatban elhunyt Jenkins hosszú idő óta először nem lesz jelen a májusi Indy 500-on, de a sportra gyakorolt kitörölhetetlen hatása miatt a remény az, hogy Libertyben egy állandó emlékművet állítanak, amely a város csodálatra méltó fiának állítana emléket.

Bob Jenkins soha nem felejtette el, honnan jött, egy kis közösségből, Indianapolis-tól 70 mérföldre délkeletre” – írta Melissa Browning, a Union Country Development Corporation igazgatója a falfestmény-kezdeményezés támogatására létrehozott GoFundMe oldalon.

- Reklám -

Szeretett közössége szeretné létrehozni ezt a szívből jövő tisztelgést egy szerény ember előtt, aki igazán hitt abban, hogy ő csak egy rajongó, akinek piszok nagy szerencséje volt a karrierje során.

Ez a projekt azonban az oldal könnyű elérhetőségétől és átláthatóságától, valamint sikerétől függ. A falfestmény tisztelegni fog Bob Jenkins élete előtt, és arra fogja bátorítani a fiatalokat, hogy merjenek álmodni, hogy minden dolog az életben lehetséges.

A makett nem a kész termék; a neves művésszel, Pamela Bliss-szel dolgozunk együtt, hogy egy hihetetlen műalkotást hozzunk létre.

A befolyt összegek a művész díjazását és az idővel szükséges karbantartást fogják biztosítani. Ha ez az oldal rendkívül sikeres lesz, közösségünk szépítése Bob nevében fog történni.

Azok, akik támogatni szeretnék a Jenkins falfestményt, itt adományozhatnak.

Bob Jenkins legjobb pillanatai: