back to top
csütörtök, szeptember 19, 2024

Joey Logano szerint „egy darab szar” a Richmondban őt is kilökő Austin Dillon

Dátum:

Megosztás:

- Reklám -

Austin Dillon nyerte a richmondi futamot, de ehhez Joey Loganót és Denny Hamlint is falba kellett tennie. A Penske pilótája később elég élesen kritizálta Dillont.

- Reklám -

Nem éppen nyugodt módon ért véget a NASCAR Cup Series előző futama, amelynek a Richmond Raceway adott otthont. A viadal hosszabbításban dőlt el: Joey Logano lerajtolta az élről újrainduló Austin Dillont, aki aztán falba tette a Penske pilótáját, majd az ezalatt elé kerülő Denny Hamlint is. Nem véletlen tehát, hogy Logano a leintés után elég kritikusan nyilatkozott.

A nap, amikor Austin Dillon tekegolyónak képzelte magát – így dőlt el a richmondi futam (videó)

- Reklám -

„Az [ütközés előtt] úgy voltam vele, hogy »lemegyek a pálya aljára, és akkor már jó leszek «, de ő túl keményen versenyzett – mondta Logano. – Nyilvánvalóan nem vette volna be a kanyart, hiszen kiütött engem, és utána a 11-es [Hamlin] megnyerte volna a versenyt [de őt is kiütötte]. Szóval neki [Dillonnak] egyáltalán nem állt szándékában, hogy versenyezzen. Az újraindításnál tisztességesen megelőztem, ő pedig aztán meghúzott egy gyáva manővert. Ő egy darab szar, az a kölyök egy szar alak. Az egész pályafutása alatt béna volt, és most meg ott lesz a rájátszásban. Jó neki, azt hiszem.”

- Reklám -

Amikor megkérdezték, hogy Dillont meg kellene-e büntetni, Logano ironikusan reagált. „Nem tudom. Nem tudom. Úgy tűnik, hogy rendben volt ezzel – jegyezte meg. – Mit akartok, hogy mit mondjak? Úgy tűnik, jöhetsz öt autónyi távolságból hátulról, és teljesen összetörhetsz valakit, majd a vonalig még valaki mást is kiüthetsz, és mi ezt versenyzésnek fogjuk nevezni. Király.”

Loganót ezután arról is megkérdezték, hogy szerinte el kellene-e venni a győzelmet Dillontól. „Igen, nem fogják” – válaszolta.