kedd, április 30, 2024

Új tüzelőanyag beszállítóval állapodott meg az IndyCar

Dátum:

Megosztás:

2023-tól a Shell váltja a Speedwayt, mint az IndyCar Series hivatalos tüzelőanyag beszállítója, az olajat pedig továbbra is a Pennzoil adja majd.

- Reklám -

Érdekesség, hogy mindkét márka hosszú ideje szoros kapcsolatban áll a Team Penske csapatával. A Pennzoilt 2021-ben nevezték ki a széria hivatalos motorolaj- és kenőanyag-partnerévé.

- Reklám -

Büszkék vagyunk a Shell-lel és a Pennzoil-lel való globális üzleti kapcsolatunkra, amely kiterjed a Penske-vállalatainkra is” – mondta Roger Penske.

Az évek során nagy sikereket értünk el együtt a versenypályán, és ez a kapcsolat a világ minden táján működő szállítási tevékenységeinkre is kiterjedt. Csapataink a Shell-lel és a Pennzoil-lel termékfejlesztésen és számos fenntarthatósági kezdeményezésen is együtt dolgoznak, hogy a jövőre összpontosíthassunk.

- Reklám -

A Shell több mint 100 éve olyan hosszú távú kapcsolatokat alakít ki, amelyek túlmutatnak a márkán és a vállalat által gyártott termékeken” – mondta Steve Reindl, a Shell Lubricants Americas elnöke.

A Penske-vel való kapcsolatunk folyamatosan fejlődik, mind kereskedelmi, mind motorsportbeli szempontból, ami hatalmas platformot biztosít a Shellnek és a Penske-nek a fenntarthatósági és dekarbonizációs céljaink megvalósításához.